Proizvodi od gume | Membrane | O prsteni | Brtve | Gip Obrt

PROIZVODI OD GUME

Proizvodi od gume u našoj ponudi su sve vrste O-prstena, gumenih membrana, gumenih uvodnica i brtvi. Proizvodimo membrane i brtve za pneumatske ventile i plinske regulatore. Bilo da se radi o proizvodima za industrijske potrebe ili kućanstva, s obzirom na veliko iskustvo i dugu tradiciju u radu s gumom, u stanju smo pokriti sve zahtjeve modernog tržišta. To znači da se možemo lako prilagoditi, kako izradi manjih serija tako i velikih serija. Naši proizvodi od gume otporni su na temperaturu, otapala, plinove, naftne derivate itd. Dugogodišnji smo proizvođači kompletnog gumenog asortimana za plinski regulator MOLVICIO AC-15, poznate tvrtke Molvik iz Samobora.

Nudimo mogućnost izrade gumeno tehničke robe po narudžbi prema uzorku, nacrtu ili skici, sa izradom kalupa i uslugom izrade proizvoda.

Proizvodi od gume

Proizvodi od gume

Proizvodi

Membrana od gumiranog platna

Membrana za ugradnju u plinski regulator Molvicio AC-15, izrađena od gumiranog platna debljine 0,2 mm.

Membrana pojačana gumiranim platnom

Pojačana membrana koja se sastoji od sloja gumiranog NBR platna i sloja gumene smjese. Membrana za ugradnju u plinski regulator Molvicio AC-15.

Membrana za pneumatske ventile

Gumeni O prsteni

O prsteni proizvedeni od EPDM, NBR ili silikonske smjese koriste se za ugradnju u plinomjere, vodomjere ili za brtvljenje vodovodnih i plinskih instalacija.

Gumena uvodnica za bakrene cijevi

Gumena uvodnica napravljena od gumene smjese otporne na sve kemikalije, temperaturu i starenje. Koristi se kod ugradnje solarnih kolektora.