O nama | Gip Obrt

O NAMA

Gip Obrt je obiteljska tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom koja se nalazi u mjestu Molvice, udaljenom 6 km od grada Samobora. Proizvodnom djelatnošću bavimo se dugi niz godina sa početnom orijentacijom na preradu gume i plastike za plinsku industriju, preradom plastike za industriju aluminijske i plastične ambalaže, a kasnije proizvodnjom kartonske ambalaže.

Za plinsku industriju proizvodimo gumene membrane pojačane gumiranim platnom, sve vrste O-prstena i razne druge gumene dijelove od čiste gume ili u kombinaciji guma-metal ili guma-platno. U našoj ponudi mogu se naći membrane za pumpe u poljoprivrednim traktorskim prskalicama i ostali gumeni dijelovi poput raznih brtvi, O prstena i gumenih odbojnika.

Za industriju ambalaže proizvodimo plastične zatvarače za laminatne i aluminijske tube poput tempera, krema za sunčanje, lijekova i razna auto maziva. Gip Obrt nudi uslugu brizganja plastičnih proizvoda sa kalupima kupaca.

Proizvodimo kompletan asortiman štancane ambalaže i transportne kartonske ambalaže od svih vrsta valovitog kartona, plastičnu štancanu ambalažu od polipropilenskih ploča za farmaceutsku industriju i ukrasne kartonske kutije za pakiranje i dekoriranje proizvoda kao poklon paket. Kod nas možete kupiti karton u više kvaliteta i Vama potrebnim dimenzijama.

Naša djelatnost obuhvaća izradu alata za brizganje plastičnih masa, kalupa za obradu gumenih sirovina i štanc alata za izradu kartonskih kutija, a sve prema uzorku, nacrtu i zahtjevima naručioca.

PODACI

GIP OBRT
Molvice, Molvička cesta 49
HR-10430 Samobor

IBAN: HR9223600001103075827
SWIFT: ZABAHR2X

Složive kutije