Ukrasne poklon kutije | Gip Obrt

UKRASNE POKLON KUTIJE

Ukrasne poklon kutije možemo izraditi u više boja prema zahtjevima kupaca. Na neke ukrasne kutije, gdje to dozvoljava vrsta kartona, možemo napraviti tisak sa natpisom ili logom. Osim kutija iz ponude, možemo napraviti kutiju izgleda i kvalitete kakvu kupac želi sa svim detaljima. Sve naše ukrasne poklon kutije izrađene su iz kvalitetnog kraft materijala.

Ukrasna poklon kutija Ana iz našeg asortimana napravljena je iz vrlo čvrstog kartona debljine 2 mm, glatkog i obostrano smeđe boje. Na prozor je zaljepljena čvrsta prozirna folija debljine 0,25 mm, tako da se vidi svaki artikl u kutiji. Ukrasna poklon kutija Ana ujedno je i najveća jednodijelna kutija. Pogodna je za pakiranje jedne ili dvije boce vina ili nekog drugog pića, teglice meda i drugih delicija. Ukrasna kutija Ana dolazi u dvije izvedbe identičnih dimenzija. Jednodijelna i dno plus poklopac. U tom slučaju po izboru kupca poklopac može biti glatki ili rebrasti.

Ukrasne poklon kutije Dora, Maja i Mia napravljene su iz čvrstog dvoslojnog kartona. S unutrašnje strane su glatke, a sa vanjske rebrasti i obostrano smeđe boje. Na prozorima je prozirna folija 0,25 mm. Ukrasna poklon kutija Dora pogodna je za upakirati dvije tri teglice, manju bocu, npr. maslinovog ulja i dodati još neki manji proizvod poput slakiša. Ukrasna poklon kutija Maja upola je manja od kutije Dora, pogodna za upakirati neke manje proizvode u poklon paket. Ukrasna kutija Mia je namjenjena pakiranju svadbenih kolača ili nekog drugog poklona.

Dno ukrasnih kutija Tea i Iva napravljeno je iz glatkog kartona kao i kutija Ana, a poklopci su napravljeni iz dvoslojnog čvrstog kartona sa prozorima i prozirnom folijom od 0,25 mm. Kutije Iva i Tea vrlo su slične izgledom, mala je razlika u dimenzijama. Kutije možete ispuniti drvenom vunicom koju imamo u ponudi ili nekom drugom dekoracijom.

Za čokolade nudimo kartonski, vrlo čvrsti omot sa prozorom dimenzije 115 x 50 mm. Kutija je izvedena kao tuljak i ljepljena je, tako da kupac nema dodatnih radnji i može biti u glatkoj ili rebrastoj izvedbi.

U ponudi imamo kartonske poklon košarice dimenzija 240, 290 i 370 mm.

Informirajte se o posebnim popustima na kupnju ukrasnih kutija slanjem upita ili nazovite. Pogledajte katalog kutija i odaberite kutiju koja vam odgovara. Za sve kupljene proizvode vršimo uslugu dostave sistemom od vrata do vrata kurirskom dostavom Overseas.

Ukrasna poklon kutija

Poklon košarica

Ukrasne poklon kutije